Instalatii Electrice

Montăm instalații electrice la cele mai înalte standarde de calitate, respectând norme și reguli stricte, dar și cerințele din fișele tehnice. Serviciul nostru cuprinde:

Case, vile, imobile, hale de producție și alte spații industriale.

Refacere și modernizare instalații vechi

Consultanță pentru alegerea sistemului adecvat unui anumit spațiu.

Remediere defecțiuni

Realizăm instalații electrice diferențiale care respectă normativele internaționale. Asigurăm protecția împotriva electrocutării sau producerii de incendii de natură electrică.

Pentru lucrări mai mari, echipa noastră se poate deplasa oriunde în România. Oferim clienților certificări pe lucrări, atât pe teritoriul țării, cât și în Europa. Ne mândrim cu peste 20 lucrări complexe de instalații realizate până în prezent, alături de o serie de alte proiecte mai mici.

Contactează-ne indiferent de complexitatea proiectului! Îți stăm oricând la dispoziție!

Realizăm împământări electrice atât pentru case, cât și pentru alte tipuri de imobile. Ne asigurăm că toate lucrările noastre sunt conforme cu normele de siguranță, pentru a se evita incendiile, supraîncălzirile, exploziile provocate de loviturile directe de trăsnet, scurtcircuitele. De asemenea, echipa noastră se asigură că echipamentele electronice din apropiere vor fi protejare în urma împământării.

Avem grijă să:

  • îndepărtăm riscul electrocutării.
  • protejăm atât imobilele, echipamentele, electrocasnicele, cât și siguranța persoanelor.
  • ne asigurăm că părțile care conduc electricitate și sunt expuse nu reprezintă un risc pentru sănătate.

Montăm prize și întrerupătoare respectând îndeaproape normele de siguranță. Echipa noastră se ocupă atât de proiecte mici (prize de apartament, vile, case), cât și de proiecte complexe.

Chiar dacă pare o operațiune simplă, montatul unei prize, dacă nu este corespunzător executat de un tehnician avizat cu experiență, poate cauza o serie de probleme (defecțiuni, suprasolicitarea circuitelor etc.). De aceea, echipa noastră te va ajuta cu:

  • evaluarea instalației electrice.
  • demontarea prizelor și întrerupătoarelor vechi, dacă este nevoie.
  • montarea prizelor și întrerupătoarelor noi.
  • testarea acestora pentru a îndeplini parametri optimi de funcționare.

Executăm lucrări de cablare pentru mai multe tipuri de echipamente, dispozitive elecrice sau electrocasnice. Realizăm lucrări atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii în spații diverse:

  • clădiri publice (supermarket-uri, muzee, bănci).
  • spații industriale (fabrici, uzine, zone de producție).
  • sediile companiilor.
 

Avem grijă să punem la punct rețele eficiente, funcționale, care să permită conectarea rapidă a oricărui tip de echipament, respectând toate cerințele și normele de securitate.