Instalatii electrice civile

Eltek Systens oferă servicii de montare a corpuri de iluminat, prize și întrerupătoare prin electricienii săi autorizați, luând întotdeauna în considerare necesitățile și preferințele dumneavoastră, astfel, puteți apela la serviciile noastre și vă putem oferi lucrări electrice de calitate, pe care le veți aprecia pe termen lung.

Montăm prize și întrerupătoare respectând îndeaproape normele de siguranță. Echipa noastră se ocupă atât de proiecte mici (prize de apartament, vile, case), cât și de proiecte complexe.

Chiar dacă pare o operațiune simplă, montatul unei prize, dacă nu este corespunzător executat de un tehnician avizat cu experiență, poate cauza o serie de probleme (defecțiuni, suprasolicitarea circuitelor etc.). De aceea, echipa noastră te va ajuta cu:

  • evaluarea instalației electrice.
  • demontarea prizelor și întrerupătoarelor vechi, dacă este nevoie.
  • montarea prizelor și întrerupătoarelor noi.
  • testarea acestora pentru a îndeplini parametri optimi de funcționare.

Executăm lucrări de cablare pentru mai multe tipuri de echipamente, dispozitive electrice sau electrocasnice. Realizăm lucrări atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii în spații diverse:

  • clădiri publice (supermarket-uri, muzee, bănci).
  • spații industriale (fabrici, uzine, zone de producție).
  • sediile companiilor.
 

Avem grijă să punem la punct rețele eficiente, funcționale, care să permită conectarea rapidă a oricărui tip de echipament, respectând toate cerințele și normele de securitate.

Lucrările de montare a corpuri de iluminat, prize și întrerupătoare sunt realizate folosind echipamente și materiale de cea mai bună calitate.

Executăm instalații electrice pe tot teritoriul României.