Despre noi

Eltek Systems

2007

Compania Eltek System a fost înființată în anul 2007 în Italia, activând la început sub un alt nume (Edil Impianti Tech).

De la lucrări complete de instalații electrice în baruri, hoteluri, locuințe, apartamente sau hale industriale, la instalarea și configurarea telecamerelor, sistemelor de alarmă, supraveghere și automatizări, compania noastră s-a remarcat printr-o activitate susținută și prin eforturi constante de imbunătățire a serviciilor, atât pe teritoriul României, cât și pe întreg teritoriul Europei.

2022

Folosim cele mai bune tehnici, deprinse de la specialiști și electricieni din țările vestice din Europa.

Experiența noastră a fost dobândită în proporție de 90% prin intermediul lucrărilor din afara României, în țări precum Germania, Italia, Anglia si Olanda.

După primirea unei lucrări, echipa noastră se deplasează personal pentru a estima un cost cât mai fidel și avantajos pentru clienții noștri.

Soluțiile Eltek Systems sunt menite să vă ajute să remediați orice defecțiune la instalațiile electrice și să aveți acces la sisteme de ultimă generație, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru întreaga familie sau personalul afacerii.

Contactați-ne în orice moment și vom face tot posibilul să vă ajutăm!.

Eltek Systems

Întreaga noastră activitate este bazată, în primul rând, pe oferirea de calitate clienților noștri, garantând o lucrare durabilă și eficientă.

Sisteme de Alarma

Sisteme de Alarma

Automatizari porti

Automatizari porti

Cauți un electrician profesionist pentru intervenții rapide în regim de urgență? Echipa noastră îți stă la dispoziție 24/24!.

Află cum te putem ajuta

Despre Noi